DES CUISINES DESIGN, FRUITS D’UN SAVOIR-FAIRE ABSOLU ET DOTÉES D’UNE ÉLÉGANCE INTEMPORELLE

DES CUISINES DESIGN, FRUITS D’UN SAVOIR-FAIRE ABSOLU ET DOTÉES D’UNE ÉLÉGANCE INTEMPORELLE

Obumex conçoit des cuisines design intemporelles qui ne perdent rien de leur aura, même après de nombreuses années. Toutes nos cuisines design sont le résultat d’une réflexion approfondie sur les matériaux, les couleurs et le design. Une réflexion que nous combinons avec un savoir-faire de pointe, l’innovation et le raffinement jusque dans les moindres détails. C’est ainsi que nous créons des cuisines design assorties d’une personnalité qui dégage à la fois un sentiment de chaleur et de luxe subtil. Votre cuisine design devient alors un lieu empreint de cachet et doté d’une âme. Un « coin de paradis » où vous trouverez la quiétude et le réconfort.

Contactez-nous sans engagement

 

 

DESIGN KEUKENS OP MAAT VOOR ELKE WOONSTIJL

Onze luxe design keukens zijn op en top maatwerk. Luxe keuken op maat? Dat kan qua afmetingen, materialen, afwerking en andere opties. Maar ook qua stijl. Een moderne keuken, tijdloze design keuken of klassieke, landelijke keuken? Onze keukendesigners ontwerpen uw luxe keukens op maat van uw persoonlijke smaak. Met de combinatie van pure schoonheid, functionaliteit en ongeëvenaarde kwaliteit als rode draad.

 

 

DESIGN KEUKENS MET ULTIEM THUISGEVOEL

De design keuken is vandaag veel meer dan een plek om te koken en te eten. Het is een sfeervolle ontmoetingsplek geworden voor het gezin, vrienden en familie. Van pure functionaliteit ging het naar authentieke schoonheid en comfort.

Gezelligheid en sfeer staan dan ook centraal in de maatwerkkeuken hiernaast. Een luxe keuken met kookeiland als perfecte meerwaarde voor het gezinsleven. Dit design keukeneiland is gemaakt van hoogwaardige materialen.

DESIGN KEUKENS DIE SAMENBRENGEN EN INSPIREREN

Een design keuken als inspirerende plek waar creatieve geesten samen ideeën kunnen uitwisselen? Dat leidde tot een creatieve ontmoeting van het vakmanschap en de passie voor design van Obumex. 

STRAKKE, MINIMALISTISCHE DESIGN KEUKENS

In een moderne, minimalistische design keuken is subtiliteit een absolute must. Dat weet Obumex als geen ander. Zuivere belijning, warme lichtelementen, zorgvuldig uitgekozen materialen en verfijnde afwerking geven een ontwerp oprechte eenvoud. Van kraan tot handgreep denkt Obumex na over stijl en inhoud, alsook over combinaties en composities.

Uitgekiend keukenontwerp

Onze designers gaan nooit over één nacht ijs. Ze tekenen, overleggen, hertekenen en sturen bij tot hun ontwerp helemaal juist zit. Van de maatvoering en de verhoudingen tot de materiaalkeuze en de afwerking. De som van al deze details zorgt voor perfectie. Het maakt van elke Obumex-keuken een ‘pièce unique’.

Huiselijke sfeer in de keuken

In de design keuken hiernaast domineren warme toetsen. De toepassing van hout roept een veilig huiselijk gevoel op. De ideale setting om te cocoonen met het gezin of gasten.

DESIGN KEUKEN MET OOG VOOR DETAIL

Het absolute vakmanschap van Obumex schuilt in de afwerking en de details. In de design keuken hiernaast combineren we ze met strakke lijnen en een evenwichtige mix van hoogwaardige materialen.

DESIGN KEUKENS MET UITSTRALING

Design keuken kopen? Obumex ontwerpt unieke design keukens die een streling voor het oog zijn en altijd weer net dat tikkeltje anders zijn. Door een geraffineerd detail, een originele materiaalkeuze, een bijzondere compositie of de fraaie lichtinval. Zo krijgt elke Obumex-keuken een eigen uitstraling.