LE BONHEUR DURABLE COMMENCE À LA MAISON

Un art de vivre raffiné, le luxe discret et le sens de la beauté et de la plus haute qualité: nos clients aspirent à un mode de vie supérieur. L’aménagement d’une cuisine et l’aménagement total créés par Obumex respirent la passion et le professionnalisme. Ils s’adaptent parfaitement à votre vision de la vie. Des techniques et finitions innovantes, la sélection soigneuse de matières nobles, l’association harmonieuse de riches étoffes et de collections uniques de meubles assurent un résultat unique ; notre approche totale est entièrement sur mesure. Les contacts personnels avec nos clients sont notre atout.

GESCHIEDENIS

Eli Ostyn richtte in 1960 Obumex op. Het familiebedrijf startte aanvankelijk met het aanmaken van schoolmeubilair, maar de zuiver vormgegeven keukens volgden snel. Na enkele decennia kwamen de uitgelezen meubelcollecties waardoor het bedrijf zich kon focussen op interieurinrichting zoals Obumex dat vandaag nog altijd doet. Ruim 35 jaar staat Eli’s zoon, Geert Ostyn, aan het roer en groeide Obumex inmiddels uit tot een gedreven organisatie van meer dan 100 gepassioneerde medewerkers. Vandaag treedt met Thomas Ostyn, de derde generatie aan om zo het werk en de kennis van zijn voorgangers verder te ontwikkelen.

VISIE

Onze interieurexperts verfijnen uw wensen, maken een preselectie uit onze meubelcollecties en kiezen de beste materialen voor uw interieur. Wij hebben oog voor esthetiek, de functionaliteit van het ontwerp en uw persoonlijke wensen. Obumex biedt u een duurzaam interieur dat de tijd trotseert.Innovatie en traditioneel vakmanschap gaan bij ons hand in hand. Onze goed geoutilleerde productieateliers en vakmensen bedenken voor uw interieur de beste oplossingen.Onze openhartige service en vakkundige coördinatie staan garant voor een vertrouwensband met elke opdrachtgever. Wij respecteren planning en budget. Obumex is een familiebedrijf, familiebanden en relaties liggen ons nauw aan het hart!

AANPAK

Bij Obumex zetten we uw dromen en wensen graag om in tastbare realiteit. Wandel gerust binnen in een van onze flagship stores of boetieks, beleef de smaakvolle wereld van ons huis. Wij begeleiden u met plezier en met kennis van zaken. U zit met een precieze timing en een vooropgesteld budget? Geen zorg, Obumex weet u te verrassen en uw verwachtingen zelfs te overtreffen.

  1. ontdekking
  2. informatie
  3. budget
  4. organisatieplan (na 3 weken)
  5. voorontwerp & offerte (na 7 . 8 weken)
  6. akkoord
  7. overdracht (17 weken voor plaatsing)
  8. productie
  9. plaatsing
  10. oplevering

VACATURES

Op zoek naar een uitdaging?

Sedert 60 jaar heeft Obumex een traditie opgebouwd voor de realisaties van keuken- en totaalinrichtingen in het hogere segment.Obumex is een gezond familiaal bedrijf met een 100-tal medewerkers, die elke dag opnieuw werken aan innovatieve en functionele technieken.Als trendsetter in het interieurgebeuren loopt Obumex steeds voorop. U komt terecht in een bijzonder goede werksfeer met een zeer grote stabiliteit naar werkzekerheid toe.

 

Bekijk onze huidige vacatures